Begravning

Begravning

När någon dör

Att mista en anhörig eller nära vän är en av livets mest omvälvande händelser. Därför är det helt naturligt att just då känna sig osäker och orolig inför sådant som ska tas om hand. Du har dels din sorg och dessutom en hel del praktikaliteter som behöver lösas. Det kan vara svårt att ta in vad som hänt och man måste gå igenom situationer som är okända. Kontakta oss gärna så ger vi dig råd om vad som måste göras och hur man går tillväga.

 

Att vända sig till en begravningsbyrå i Stockholm

Vi på Begravningsbyrån har lång erfarenhet och stor kunskap om begravningar. Det är inte lätt att tänka klart och rationellt på allt som måste ordnas i samband med ett dödsfall. Vår uppgift är att visa vilka valmöjligheter som finns när det gäller begravningen och att ordna det som du vill ha hjälp med. Oavsett begravningsform och pris ser vi till att du får den hjälp och det stöd som du behöver i dessa frågor.

Vanligast är att vi bokar ett besök på något av våra kontor på Södermalm, Stockholm eller i Saltsjöbaden, Nacka för att träffas och gå igenom de önskemål som finns kring begravningen. Om ni har svårt att komma till oss kan vi göra hembesök eller ordna allt per telefon och e-post.

Om den avlidne har haft önskemål om hur hans eller hennes begravning ska vara, ska man enligt lag så långt som möjligt ta hänsyn till detta. Om det finns ett skriftligt begravningsförordnande är det bra om ni tar med det vid besöket hos oss. Det är också bra att ta med eventuella kläder som ni vill att den avlidne ska ha på sig i kistan.

Vid ert besök hos oss kommer vi att diskutera följande:


One thought on “Begravning

  1. Hej! Det här är en kommentar.
    Gör så här om du vill radera en kommentar, logga in och visa kommentarerna till inlägget. Där kan du välja om du vill redigera eller radera dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *